24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Enerji içeceği mi öldürdü?

TRABZON'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞOK ÖLÜMÜ

Trabzon'da bir üniversite öğrencisi içtiği enerji içeceğinin ardından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte olan 18 yaşındaki Avni Fidan, iddiaya göre 2 kutu enerji içeceğinin ardından arkadaşlarına ağzından ateş çıkartacağını belirterek çakmağı ağzına doğru getirdi. Bu sırada aniden fenalaşan Fidan, arkadaşları tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fidan'ın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

KTÜ Batı Dilleri ve Edebiyatı İngilizce Dili hazırlık sınıfı öğrencisi olan Fidan'ın Aksaray doğumlu olduğu belirtilirken, baba Bekir ve anne Nermin Fidan, çocuklarının ölüm haberinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gelerek çocuklarının cenazesini teslim aldı. Baba Bekir ve anne Nermin Fidan çocuklarının tabutu başında ağıtlar yakarken, kendilerini KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Köse ile diğer yetkililer güçlükle sakinleştirildi. Emekli öğretmen olan Baba Bekir Fidan oğlunun ölümüyle şoka girerken “Oğlum bu bölümü çok istiyordu. Buraya çok istekli gelmişti. Allah onu benden aldı, şimdi bir kızım kaldı. Şimdi ben torunuma 'dayım nerde?' dediği zaman ne diyeceğim” diyerek gözyaşı döktü.

Öte yandan Avni Fidan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere ambulansla memleketi Aksaray’a gönderildi.

TRABZON'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞOK ÖLÜMÜ
TRABZON'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞOK ÖLÜMÜ
TRABZON'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞOK ÖLÜMÜ
TRABZON'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ŞOK ÖLÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 15:30:01
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 09:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.241.184.xxx Tarih : 9.10.2010 23:53:03

içersindeki maddeler suni gübrelerdeki maddelerin  içilir hale getirilmiş hali bu maddeler acaba kimyasal yollamı elde ediliyor yoksa bitkilerden mi elde ediliyor eğer kimyasal yolla elde ediliyorsa tehilike çok büyük