31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Eski nişanlı dehşet saçtı

GİRESUN’da 27 yaşındaki Erdem C., başına 1 el ateş ettiği eski nişanlısı, 24 yaşındaki Merve Ö.’yü öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Bu sabah Ceylan ailesine ait bağ evinin önünde park halinde bulunan otomobilde başından tek kurşunla vurulmuş kadın cesedi olduğunu görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın içindeki cesedin 24 yaşındaki Merve Ö.’ye ait olduğunu belirledi. Çevredeki araştırmalarını sürdüren ekipler, bağ evinin oturma odasındaki kanepenin üzerinde de 27 yaşındaki Erdem C.’nin cesedini buldu. Erdem C.’nin başına 1 el ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi.

Trabzon’daki KTÜ Orman Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi olan Erdem C. ve Giresun’da bir markette kasiyer Merve Ö.’nün nişanlı oldukları bir süre önce ailelerinin baskısıyla ayrıldıkları belirlendi. Polis ekipleri Erdem C.’nin dün gece geç saatlerde babası İsmail C.’ye ait otomobille eski nişanlısını da alarak ailesine ait bağ evine geldiğini, Merve Ö.’yü otomobilde başına tek kurşun sıkarak öldürdükten sonra bağ evine girerek intihar ettiğini belirledi. İki sevgilinin cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı

...
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2011 Çarşamba 17:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?