19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Evcil İstanbul'da yargılanacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının koordinesinde Bursa Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan, iş adamları Erol Evcil ve Hüseyin Kayapalı'nın da aralarında bulunduğu zanlıların, İstanbul'daki bir ağır ceza mahkemesinde yargılanacakları bildirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 29 kişinin tutuklandığı 23 kişinin de tutuksuz yargılandığı operasyonla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Olayla ilgili gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları nöbetçi mahkemelerce tutuklanan 29 kişi ve tutuksuz yargılanan 23 kişiyle ilgili fezlekenin, soruşturmanın tamamlanmasının ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceği öğrenildi. Operasyonla ilgili iddianamenin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanacağı, dava açıldıktan sonra zanlıların, İstanbul'daki bir ağır ceza mahkemesinde yargılanacakları kaydedildi.
aa
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 17:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?