19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Fakirliklerini kullandı...

Bursa'da kendisini zengin işadamı gibi gösterip burs verme bahanesiyle kandırdığı yaşı küçük kızları taciz ettiği öne sürülen zanlı, kendisiyle konuşan bayan polis memurunu taciz ettiği kızlardan zannedince yakayı ele verdi. Taciz edilen kızlardan birinin annesi, gözaltına alınan zanlıya karakolda tokat atarak yüzüne tükürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kız Lisesi yanında elektrikçilik yapan 53 yaşındaki K.A, dershaneye giden 12-13 yaşındaki kızların önüne geçip, "Sen benim komşumun kızı değil misin?" diye sordu. Kızların tanımadıklarını söylemelerine rağmen zanlı, "Ben işadamıyım. Sizin durumunuzu biliyorum.

Fakir değil misiniz? Ben size burs vermek istiyorum" dedi. 5 kızdan bu yolla cep telefonu numaralarını alan zanlı, daha sonra kızlara mesajla sarkıntılık yapmaya başladı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne şikayetlerin artması üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıyı takip altına aldı.

53 yaşındaki K.A., bu sabah saatlerinde dershaneye giden bir kıza buluşma teklif etti. Bunun üzerine bayan bir polis memuru zanlı ile irtibata geçerek Fomara'da buluşmak istediğini söyledi. Bayan polis memurunu taciz ettiği kızlardan zanneden K.A. buluşma yerine gittiğinde olay yerinde bekleyen Çocuk Şubesi ekipleri tarafından yakalandı.

Şehreküstü Meydanı'nda kendisini bekleyen polis ekipleri tarafından yakalanan 53 yaşındaki zanlı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine getirildi. Bu sırada taciz edilen kızlardan bir tanesinin annesi, "Şerefsiz, utanmaz" diyerek zanlının yüzüne tükürdü. Şahsa tokat atan anne, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Zanlının kızlara attığı mesajlar ise polis ekiplerine delil oldu. K.A.'nın 14 yaşındaki bir kıza, "Bana amca demene gerek yok. Ne yapayım senden çok hoşlandım" şeklindeki mesajı, polis tarafından incelemeye alındı. Kızlar ve yakınları ise karakolda gözyaşlarına boğuldu. Sağlık kontrolüne götürülen zanlı, basın mensuplarına, "Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 15:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
betül ateş IP: 85.100.227.xxx Tarih : 7.02.2009 16:05:43

İnsanlarda terbiye denilen bişi kalmamış.Bunun gibileri yüzünden o kızların hayatları sönüyodu az kalsın...