26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Fantezi yapıp öldürmüş!

İstanbul Pendik'teki bekar evindeki yatak odasında ağzı bantlandıktan sonra bıçaklanarak öldürülmüş halde çıplak cesedi bulunan 35 yaşındaki Ersin Y.'nin fantezili cinayet planına kurban gittiği ortaya çıktı.

Ersin Y.'yi internette tanışıp eşcinsel ilişkiye girdiği E.A.'nın öldürdüğü belirlendi. Kendisine yardım eden 3 arkadaşıyla birlikte yakalanan 30 yaşındaki E.A. "Beni ilişkiye girdiğimi herkese anlatmakla tehdit etti. Ben de olay gecesi önce fantezi yaptım, sonra öldürdüm" dedi.

Pendik Harmandere Mahallesi'deki evinde yalnız yaşayan Ersin Y.'nin cesedi, yaklaşık bir ay önce kendisinden haber alamayan yakınlarının eve girmesiyle bulundu. Yatak odasında ağzı bantlı çıplak halde cesedi bulunan Ersin Y.'nin yaklaşık 20 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.

35 yaşındaki Ersin Y.'nin katil sanlısını araştıran jandarma evin kapısında bir zorlama bulunmamasından katil ya da katillerin tanıdık olma ihtimalini değerlendirdi. Cep telefonunda yapılan incelemede ise Ersin Y.'nin en son görüştüğü kişiler tespit edildi. Jandarma tüm araştırmalarının sonunda Ersin Y.'nin katil zanlısı olarak internette tanıştığı E.A.'nın izini buldu. Yapılan takip sonucunda E.A. ile kendisine yardım eden suç ortakları E.Ç, N.C. ve H.B yakalandı.

"TEHDİT EDİNCE ÖLDÜRDÜM"

Katil zanlısı 30 yaşındaki E.A. ifadesinde "İnternette Ersin Y, ile tanıştım. İlişkiye girmek için anlaşıp, telefonlaştık. Bana adresine verdi. Arkadaşım E.Ç. ile evine gittik. Birkaç buluşmanın ardından beni, ilişkiye girdiğimizi başkasına anlatmakla tehdit etti. Ben de öldürdüm" diye konuştu.

FANTAZİ YAPIP, ÖLDÜRDÜ

Tehditler karşısında çaresiz kaldığını öne süren E.A. ifadesinde cinayeti planlayarak işlediğini de bildirdi. Kurbanıyla ağzını ve ellerini bantalayıp etkisiz hale getirdikten sonra cinsel ilişkiye girdiğini anlatan E.A. "Ardından yanımda getirdiğim bıçağı sapladım" dedi

Jandarmadaki sorgularının ardından E.A. ile E.Ç., N.C. ve H.B. Pendik Adliyesi'ne sevk edildi.

AHT
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 16:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?