15
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Fuhuşa 40 mühürleme!

Bakırköy'de bu yıl içinde 40 iş yeri ve meskenin fuhuş yapıldığı gerekçesiyle mühürlendiği bildirildi.

Bakırköy Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kaymakam Dursun Ali Şahin'in başkanlığındaki Bakırköy Fuhuşla Mücadele Komisyonunun, 2007 yılında 40 iş yeri ve meskeni fuhuş yapıldığı gerekçesiyle mühürlediği belirtildi.

Ramazan ayında 1 masaj salonu ve 3 meskenin üç ay süreyle kapatıldığı ifade edilen açıklamada, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Balaban, Asayiş Şube Müdürü ve Sağlık Grup Başkanlığında görevli bir doktordan oluşan komisyonun, gelen şikayetler ve polis ekiplerinin tespitlerini değerlendirdikleri kaydedildi.

Açıklamada, ''Fuhuş Yüzünden Bulaşan Zührevi Hastalıklarla Mücadele Tüzüğü''ne göre, içerisinde fuhuş yapıldığı tespit edilen iş yerleri ve meskenlerin bir aydan az olmamak kaydıyla 3 aya kadar mühürlenebildiği dile getirilerek, mühürlenen yer ikinci defa açılınca ilgili şahıslara 150 YTL idari para cezası verilerek, bir daha mühürlendiği bildirildi. Ayrıca, fuhuş yaptığı belirlenen kişilerin de savcılığa sevk edildikleri ifade edildi.

Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin de kapatma kararlarının ''Fuhuş Yüzünden Bulaşan Zührevi Hastalıklarla Mücadele Tüzüğü'' kapsamında alındığını belirterek, ''Bir yıl içerisinde Bakırköy'de 40 mesken ve iş yerini mühürledik. Gelen ihbarlar üzerine Ramazan ayında da 3 mesken ve bir de iş yerini üç ay boyunca kapattık. Hiçbir şekilde ilçemin bu tarz kötü şeylerle anılmasını istemiyorum. Bakırköy'de fuhşa göz yummayacağız'' dedi.

AA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 11:44:32
Güncelleme :6 Ekim 2007 Cumartesi 14:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?