19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Genç aşıklara infaz!

Van'dan Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine kaçan iki aşık, silahlı saldırıya uğradı. Olayda sevgililerden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, birbirlerini seven akraba çocukları O. T. (16) ile Orhan T., Van'dan kaçarak Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine geldiler. İddiaya göre, genç aşıkların peşini bırakmayan yakınları, Doğubayazıt ilçesi Sarısu mevkiinde ikiliye silahla ateş ettiler.

Saldırıda Orhan T. hayatını kaybederken, O.T. ise ağır yaralandı. Yaralı O.T., kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ağrı'ya sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi yada kişilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı arama başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 19:47:59
Güncelleme :20 Mayıs 2009 Çarşamba 09:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELCUK GÜNDÜZ IP: 78.49.1.xxx Tarih : 20.05.2009 01:26:21

YAZIK INSAN ÖLDÜRMEK BU KADAR KOLAYMI HICNI VIJDANINIZ KALMADI, BÖYLE INSANLAR TAS KALPLI BILE OLAMAZLAR.GENELDE BÖYLE OLAYLAR HEP DOGUDA OLUYOR ARTIK BU ZIHNIYETI ORTADAN KALDIRIN VEBIRAIN INSANLAR SEVDIKLERIYE EVLENSINLER.YAZIK DEGILMI BU GENCLERIN SUCLARI NE  SADECE BIRBIRLERINI SEVMEK ,YARADAN BIRDAHA BÖYLE CANI INSANLARA FIRSAT VERMESIN.AMIN