19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Göreme'yi sarsan cinayet

Nevşehir'in Göreme beldesinde bıçaklı saldırıya uğrayan 2 Japon kadın turistten biri öldü, diğeri yaralandı.

Zemi Vadisi'nde yürüyüş yapan Mai Kurkiharac ile Hoshie Teramatsu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Kurkiharac aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Teramatsu bölgede yürüyüş yapan diğer turistler tarafından bulundu.

Turistlerin yetkilileri bilgilendirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Teramatsu'yu olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olay çok yönlü soruşturuluyor.

AA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2013 Pazartesi 18:01:57
Güncelleme :9 Eylül 2013 Pazartesi 18:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdurrahman akdoğan IP: 88.252.94.xxx Tarih : 9.09.2013 20:27:12

<p>&nbsp;Her sene ya vadilerde turistlere tecav&uuml;z etmeye kalkarlar ya gasp etmeye &ccedil;alışırlar. bu durum yıllardır aynı ama ne g&ouml;reme belediyesi nede jandarma kılını bile kıpırdatmaz! Yaklaşık 2 senedir g&ouml;rememizde jandarmanın devriyeleri kaldırıldı!!!bu tarz bi olay karşısında g&ouml;reme halkı olarak tepki verdiğimizde de diyorlarki buranın belediye başkanı var, devletin polisi jandarması var size ne oluyor diyorlar.</p> <p>&Ouml;zellikle sarkıntılık olaylarında halk olarak tepki verildiği zaman hem sarkıntılık yapanı mağdur yapıyorlar hemde yerel halka tutanak tutulup ceza aldırıyorlar.</p> <p>2 senedir ortada olmayan jandarma devriyeleri ne hikmetse bug&uuml;n ortaya &ccedil;ıktılar...Atını alan &uuml;sk&uuml;darı ge&ccedil;ti ama...!vadilere mobesse kamerası s&ouml;z&uuml; veren ama tutmayan ve ihmalkarlığı olan nevşehir jandarmasını &nbsp;bir turizmci olarak ve bir vatandaş olarak kınıyorum!!!</p>