28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Grup seks fantezisi için kadın kaçırdılar

Antalya'da grup seks fantezisi için yolda bekleyen iki otostopçu kadını silah zoruyla kaçırdıkları ve birine defalarca tecavüz ettikleri iddia edilen sekiz kişiden yedisi gözaltına alındı. Kadınlardan birinin hareket halindeki otomobilden atlayarak kurtulduğu, grup seks sırasında bayılan diğer kadının da öldüğü düşüncesiyle yol kenarına atıldığı belirtildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne gelen S.Ç. (30), kendisi gibi yollarda otostop yaparak fuhuşla hayatını kazanan bir arkadaşı ile birlikte müşteri beklerken, otomobilden inen kişilerce silah zoruyla kaçırıldığını iddia etti. Arkadaşının yolda hareket halindeki otomobilden atladığını söyleyen S.Ç, “Beni Alanya'daki bir eve götürerek grup sekse zorladılar. Günlerce tecavüz ettiler'' dedi. S.Ç'nin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan polis, olayda kullanılan aracın Alanya ilçesindeki bir araç kiralama şirketine kayıtlı olduğunu belirledi.

Otomobili kiralayan ve ismi açıklanmayan kişinin ifadesini alan polis, kadını kaçırıp tecavüz eden zanlıların isimlerine ulaştı ve Avsallar'da oturan sekiz zanlıdan yedisini yapılan baskınlarla gözaltına aldı. Bir zanlının da askere gittiği tespit edildi. Gözaltına alınan yedi zanlının, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. Grup seks fantezisi için kadın kaçırdığı iddia edilen ve isimleri açıklanmayan zanlılar, bugün adliyeye çıkarılacak.

Milliyet
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 12:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?