27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Hainler yakalandı

Mersin'de, dün bölücü terör örgütü yandaşlarının gösterileri sırasında 'dur' ihtarına uymayarak çevik kuvvet ekiplerinin arasına dalıp 1 polis memurunun yaralanmasına neden olan otomobildeki şahıslardan 2'si yakalandı.
Güneş Mahallesi Halil İbrahim Camii yanında korsan gösterilere müdahale eden çevik kuvvet ekiplerinin arasına dalarak Veysel Altunsöz adlı polisin yaralanmasına neden olduktan sonra kaçan 33 D 5085 plakalı otomobildeki şüphelilerden 2'si, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar sonucu bugün yakalandı.

Otomobili kullandığı ileri sürülen F.Y. (24) ile yanında bulunan M.E. (24), doktor kontrolü için hastaneye getirildi. Şüpheliler, çıkışta gazetecilerin sorularına yanıt vermezken, olayla ilgili olarak araçta bulunduğu tespit edilen 3 kişinin daha arandığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, olayla ilgili çok yönlü soruşturma yürütüldüğünü, şahısların neden kaçtıklarının incelendiğini, terör bağlantısının yanı sıra diğer asayiş olayları yönünden de araştırma yapıldığını bildirdi.

Öte yandan, füme renkli Şahin marka otomobil Demirtaş Mahallesi'nde terkedilmiş halde bulundu. Ön, arka ve yan camları ile ön farı kırık olan otomobil, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 13:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?