20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Hapisten çıktı şişledi!

Gaziantep'te 12 yıldır nikahsız olarak birlikte yaşadığı 4 çocuğunun annesi 29 yaşındaki Hatice Çarık'ı kendisini aldattığı iddiasıyla 20 yerinden bıçaklayarak yaralayan 38 yaşındaki Ali Rıza Keskinkılıç, cezaevinden çıkınca genç kadını yine şişleyip kaçtı. Ağır yaralanan Hatice Çarık hastaneye kaldırılırken, Keskinkılıç aranıyor.

İşsiz olan Ali Rıza Keskinkılıç evli ve bir erkek çocuk babasıyken, eşinden ayrılıp kaçırdığı Hatice Çarık ile birlikte yaşamaya başladı. Çiftin 12 yıllık birliktelikten, yaşları 3 ile 11 arasında değişen 4 çocukları dünyaya geldi. 26 Ocak'ta Ali Rıza Keskinkılıç kendisini aldattığını ileri sürdüğü Hatice Çarık'ı evin altındaki boş odaya indirdikten sonra mutfaktan aldığı bıçakla 20 yerinden yaraladı. Keskinkılıç tutuklanırken, Çarık ise tedavisinin ardından Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.

Bir süre önce tahliye olan Keskinkılıç, yakınlarını araya sokarak nikahsız eşi Çarık'ı evine dönmeye ikna etti. Bir haftadır tekrar birlikte yaşayan çift arasında bugün sabah saatlerinde yeniden kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Tartışmada öfkelenen Keskinkılıç, önce mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla, ardından da eline geçirdiği şişle Hatice Çarık'ı çeşitli yarlerinden yaraladı.

Gürültü üzerine eve gelenler, kadını kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürülen Çarık ameliyata alındı.

Polis, kaçan Ali Rıza Keskinkılıç'ın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

...
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2011 Salı 23:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?