15
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Hastanede meydan savaşı!

Adıyaman'da aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkeze bağlı Feleket köyünde oturan A. ve G. aileleri arasında birkaç gün önce yaşanan tartışma bugün çatışmaya dönüştü.

Adıyaman Devlet Hastanesi bahçesinde karşılaşan taraflar arasında çıkan kavgada silah ve bıçaklar kullanıldı.

Hastane bahçesi içerisinde birbirine silahlarla ateş eden taraflardan Ali A. ve Yusuf G. olay yerinde hayatını kaybetti. İsmail G., Aziz G, Mehmet Ş. ise ağır yaralandı. Çatışmanın içinde bulunduğu belirtilen Abuzer A. ise olay yerinden silahıyla kaçarak kayıplara karıştı.

Hastane bahçesinin kan gölüne döndüğünü seyreden vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerindeki yaralılar hastane acil servisine alınırken, hayatını kaybedenlerin cesetleri morga kaldırıldı.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kavganın olduğu bölgeye gelen ailelerin yakınlarını polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri ise çatışmanın meydana geldiği alanı güvenlik şeridi ile çevirerek kırılan cam parçaları, kan ve parmak izleri ile boş kovanlar üzerinde çalışmalarına başladı.

Kaçarak kayıplara kaçan şahıs aranırken çatışma ile ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 14:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?