20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Hayatını su satıcısı kurtardı!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde emekli ilköğretim müfettişi, su satıcısının şüphelenerek polisi araması üzerine, evinde baygın bulunarak tedavi altına alındı.

Osmaniye Mahallesi Kuzey Sokak'ta yalnız yaşayan 68 yaşındaki emekli ilköğretim müfettişi Rıza Erarslan, 3 gün önce bir su satıcısına içme suyu siparişi verdi.

Su dağıtıcısı, 3 gün boyunca su vermek üzere geldiği evde kimseyi bulamayınca,şüphelenerek polisi aradı.

Polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak girdikleri çöp dolu evde, devrildikten sonra sönen elektrik sobasının yanında battaniyeye sarılmış, baygın yatan Rıza Erarslan ile karşılaştı.

Ambulansla Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırılan Erarslan, buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Tokat'ta tedavi altına alındı.

AA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 17:11:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EREN ERARSLAN IP: 88.239.48.xxx Tarih : 17.01.2008 17:24:07

haber bir kismi uydurmadan ibaret sahis benim dedem sayilir riza erarslan dedem sayilir kendisi sokata düsmüs kolu köprücük kemigi kirilmistir olayin sicakligi ile evine gelmis yatmis amcaoglumuz onuaramak için evine gitmis kapıyı acan olmamis camdan yatakta yatigini görmüs polisle birlikte cilingir yardimi ile kapi açilmis hastanede tedavi altina alinmis biinci yerinde olan dedem düstügünü ve eve gelip yatigini dahada kalkamadigini sölemis durmu iyiye gitmesine rahmen kalp krizi sonucu hayatini kaybetmistir basimiz sagolsun