31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Hayvan otlatma kavgası: 3 ölü!

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan kavgada aynı aileden 3 kişi av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti.


Olay, Pamukova ilçesi Cihadiye köyü Yenimahalle yakınlarında saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet (32), annesi Hemide (62) ve babası Feyzi Toklu (68) kiraladıkları arazide hayvan otlamaya başladı. Bu sırada araziye gelen Kezban S., Toklu ailesi tarafından darp edildi. Eşi Kezban'ın sesini duyan S.A. araziye gelerek Toklu ailesinin üyeleriyle tartıştı. Feyzi Toklu ve Mehmet Toklu tarafından darp edilen S.A., evine giderek av tüfeğini alarak Mehmet, Hemide ve Feyzi Toklu'ya ateş açtı.


Açılan ateş sonucu Feyzi Toklu olay yerinde, Hemide ve Mehmet Toklu ise ambulansla kaldırıldıkları Pamukova Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, zanlı S.A. saldırıda kullandığı av tüfeğiyle birlikte polis tarafından yakalandı.
Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, Toklu ailesinin yakınları hastaneye koştu. Ağabey İsmet Toklu, "Ben köydeydim. Cinayetle ilgili bir bilgim yok" derken, Feyzi Toklu'nun oğlu Deniz Toklu da zanlıya tepki gösterdi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 20:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?