19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık zanlılarına suçüstü

Batman'da 6 hırsızlık olayına karıştıkları ve park halindeki araçlardan çeşitli eşyalar çaldıkları ileri sürülen 3 kişi suçüstü yakalandı. Batman Belediyesi şantiyesinde meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 2 şüpheli ise saklandıkları evde yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Batman genelinde hırsızlık yapan ve park halindeki otomobillerden hırsızlık olaylarına karışan 3 kişi suçüstü yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin il genelinde yaptığı çalışmalar neticesinde yakalanan U.U.(18), M.Ş.B.(18), F.B.(33) ve çalıntı malları satın aldığı öne sürülen V.T.( 25) isimli şahısların Hasankeyf ilçesinde park halindeki bir araçtan hırsızlık yapmaya çalışırken suç aletleri ve çaldıkları eşyalarla suçüstü yakalandıkları belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheli şahıslar, adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden V.T.(25) isimli şahıs serbest kalırken U.U.(18), M.Ş.B.(18) ve F.B.(33) tutuklanarak Batman M-Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Öte yandan Batman Belediyesi asfalt şantiyesinde meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen ve polis tarafından aranan Ş.G.(19) ve Ö.E.(22) isimli şahısların saklandıkları evde yakalanarak adli mercilere sevk edildikleri bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 13:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?