16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

'Hırsızsın' dediler kendini astı!

İzmir'de hırsızlık yaptığı iddiasıyla çalıştığı fabrikadaki işine son verilen kişi evinde kendini asarak intihar etti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde hırsızlık yaptığı iddiasıyla çalıştığı fabrikadaki işine son verilen kişi evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre, Torbalı'ya bağlı Yazıbaşı beldesinde yaşayan Mesut Aşkın (27), evinde kendisini kabloyla tavana astı. Babasının eve gelmesiyle ortaya çıkan olay sonrası Aşkın'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturmaya başlanırken, cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Aşkın'ın ölüm nedeninin intihar olduğu belirlendi.

Kısa bir süre önce ikinci evliliğini yapan Aşkın ile arkadaşının, iki gün önce, çalıştıkları fabrikadaki işlerine hırsızlık yaptıkları iddiasıyla son verildiği öğrenildi.

Fabrikanın bir yetkilisi, Aşkın ve bir arkadaşının, bakır boru hırsızlığı yaparken suç üstü yakalandığını öne sürerek, ''Biz kendisinden davacı olmayacağımızı söylemiştik. Ancak, olay jandarmaya ve savcılığa intikal etti.

Ailesi de bu konuda bize geldi, kendilerine de davacı olmayacağımızı söyledik'' dedi.

Mesut Aşkın'ın babası Eyüp Aşkın ise oğluna iftira atıldığını belirterek, ''Hırsızlık yapmadı. O nedenle intihar etti'' diye konuştu.

Bu arada Aşkın'ın ölmeden önce ''Beni sevenleri artık üzmek istemiyorum. Ondan dolayı intihar ediyorum'' şeklinde not yazdığı öğrenildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Aşkın'ın cesedi, Ödemiş'te kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

AA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 16:45:58
Güncelleme :23 Kasım 2007 Cuma 16:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?