22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İftarı beklerken ölüm geldi!

Bursa'da 19 yaşındaki yeni evli bir kadın, 3 aylık kızının yanında iftar için kocasını beklerken, bıçaklanarak öldürüldü.

İftar için eve gelen genç adam eşini öldürülmüş, kızını da ağlarken buldu. Katiliyle uzun süren boğuşan genç kadının 5 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, genç kadını öldürmeye çalışırken kendisi de yaralanan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, acı haberi alan genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Görükle Beldesi Sakarya Mahallesi'ndeki bir sitenin birinci katında meydana geldi.

Eşi işte olduğu sırada 3 aylık kızı Dilara ile kalan Leyla Göral'ın (19) evine kimliği belirsiz bir kişi geldi. Genç kadının, eve giren kişiyle uzun süre boğuştuğu, önce boğulmak istendiği, daha sonra da biri göğsünden olmak üzere 5 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Boğuşma sırasında kendisi de yaralanan zanlı, apartmandan çıkıp tarlada koşarak izini kaybettirdi. Uludağ Üniversitesi'nin öğrenci yurdunda garson olarak çalışan Barış Göral ise iftar için eve geldiğinde bebeğinin ağlama sesleri karşısında telaşlandı. Hızla kapıyı açan genç adam, karısının oturma odasında bulunan kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. Şok geçiren babanın imdadına, karşı dairede oturan yakınları yetişti. Sakinleştirilmeye çalışılan Barış Göral, gözyaşlarına hakim olamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, katili yakalayabilmek için evde ipucu aradı. Daire giriş kapısında herhangi bir zorlama olmaması dikkat çekerken, her yerde parmak izi araması yapıldı. Genç kadınla boğuşması sırasında yaralanan katilin kan izleri, ekipleri bamya tarlasına kadar götürdü. Didik didik edilen tarlada suç aleti ve bir ipucu arandı. Komşularının da ifadelerini alan jandarma, maktulenin öğle saatlerinde bebeğini eltisine bırakarak pazar alışverişine gittiğini, döndüğünde de bebeğini alarak evine girdiği bilgisine ulaştı.

Cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemenin ardından genç kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Genç kadının cenazesinin çıkması sırasında yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Eşini kaybeden 1 yıllık evli Barış Göral, babası Serdar ve annesi gözyaşlarına boğuldu. Ayakta duramayıp, yere yığılan anne Mehtap Göral, "Kızım diye severdim seni, küçücük kızımdın. Doyamadım sana. 3 aylık küçük Dilara'yı sevmeye doyamazdın" diye feryat etti. Acılı anneyi komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

Jandarma ekipleri, öldürülen genç kadının cep telefonu ve evdeki bilgisayarına el koydu. Cep telefonuyla son görüşmeler ile bilgisayardaki yazışmalar incelemeye alındı. Katilin yakalanması için tahkikat genişletilerek sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 13:07:29
Güncelleme :15 Eylül 2007 Cumartesi 14:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUHAMMET ALİ IP: 85.106.135.xxx Tarih : 15.09.2007 23:40:43

insan hayatı bu kadar ucuz iştee...allah korkusu olmayan insanlar hertürlü suçu işliyo,allah rahmet eğlesinn