28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

İki ayrı otobüs kazası: 3 ölü, 61 yaralı

Amasya’nın Suluova İlçesi’nde, yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı. Afyokarahisar’da da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. 

Amasya’nın Suluova İlçesi’nde, yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan Erzurum’a giden Erdinç Eraydın’ın kullandığı 34 VR 3010 plakalı yolcu otobüsü, Saraçoğlu Tesisleri yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada, yolculardan Tolga Tökgöz (22) olay yerinde öldü.

Yaralanan Serhat Yekta, İbrahim Çamlıca, Gökhan Oğuz, Şafak Güngör, Betül Günay, Vedat Malacı, Hülya ve Sümeyra Orkin, Nevin Çankaya, Lütfü Seven, Necmettin Turan, Tamer Erdoğan, Esat Güçlü, Serdar Toker, Murat Özar, Derya ve Efe Aslan, Recep Ali Aktaş, Erkan Atarsu, İlhan Yılmaz, Davut ve Lokman İncesu, Fethullah Taşcı, Cüneyt Kantarlı, Özcan Elmas, Ünal ve Seyfi Torun, Muhammet İkbal Işık, İsmail ve Yusuf Demir, Ziya Bingöl, Adem Aydın, Emre Ayyıldız ve Songül Doğdu, Suluova Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

AFYON’DA OTOBÜS DEVRİLDİ
Afyokarahisar’da da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Necmettin Yıldız idaresindeki 60 DP 050
plakalı yolcu otobüsü, Afyonkarahisar-Ankara karayolunun 64. kilometresinde, şarampole devrildi.

Kazada, Himmet Çaldırdak ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi öldü. Sürücü Necmettin Yıldız, Ahmet Ataş, Asım Bal, Volkan Atıcı, Mustafa Akboğa, Nebi Yıldız, Gurbet Camcı, Osman Akça, İdris Aslan, Sadık Aslan, Yasin Şahin, Serhat Karlı, Osman Kepenek, Murat Yılmaz, Ümit İlter, Gözde Duran, Ramazan Önal, Mustafa Erkoç, Gültekin Uludağ, Mahir Çelik, Çakır Coşkun, Fadime Uzun, Aydın Uzun, Tolgahan Yılmaz, Hatun Karakoç, Burcu Güney ve Zeynel Turan ise yaralandı.

Yaralılar, Afyonkarahisar ve Emirdağ Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

.
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2006 Pazar 11:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?