18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

İki kardeşe yatakta infaz!

ADANA'da bir barda çalışan 2 kız kardeş, evlerinde başlarından vuruldu. 27 yaşındaki Şahide Aykutlu olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan kardeşi 20 yaşındaki Gülbahar Sağlam'ın tedavisi sürüyor.

Tellidere Mahallesi 72194 Sokak'taki Yıldız Apartmanı'nda oturan 2 kardeş, sabaha karşı evlerine gelip yattı. İddiaya göre, Aykutlu'nun erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Mehmet Toprak, sabah erken bir saatte eve gelerek 2 kız kardeşi yataklarında uyurken kurşunladı.

Yaşları 3 ile 15 arasında değişen kardeşleri Davut, Agit, Sümeyya ile ölen Şahide Aykutlu’nun kızı Zinar ile yaralanan Gülbahar Sağlam'ın oğlu Cemre'nin de bulunduğu evden silah seslerinin geldiğini duyan apartman görevlisinin ihbarı üzerine eve giden polis, kız kardeşleri yataklarında kafalarından vurulmuş şekilde buldu.

Adana'da bir barda garson olarak çalıştıkları öğrenilen kardeşlerden sol gözünden vurulan abla Aykutlu olay yerinde yaşamını yitirirken, sağ kulağından kurşunlanan kardeşi ise Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumunun ağır olduğu belirlenen Sağlam Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alındı.

Çocuklardan bilgi alan polis, Toprak'ın eve gelerek, kız kardeşleri kurşunladığını öğrendi. Çocukların ilk ifadelerinde, katile kapıyı kimin açtığı henüz tam olarak belirlenemedi. Olay sonrası şoka giren ve apartman görevlisinin evine götürdüğü çocukları, daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü yetkilileri teslim aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis suç aletiyle birlikte kaçan Toprak'ı arıyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 21:13:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?