20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

İlköğretim okulunda kan aktı!

SINIF ARKADAŞINI OKUL BAHÇESİNDE BIÇAKLADI

Adana'da, bir ilköğretim okulu öğrencisi, kendisini tehdit ettiğini ileri sürdüğü sınıf arkadaşını okul bahçesinde bıçakla yaraladı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulunda meydana geldi. 8-B sınıfında okuyan H.B. (14), sınıf arkadaşı F.S.'yi (14) sürekli "Ne bakıyorsun, neden burada oturuyorsun, burada gezme, bana bakma" diyerek baskı kurup tehdit etmeye başladı.

İddiaya göre, bu sabah da okula gelen H.B. bahçede arkadaşlarıyla sohbet eden F.S.'nin yanından geçerken "Bana ne bakıyorsun, bana öyle bakamazsın" diyerek F.S.'ye bağırmaya başladı. Bunun üzerine iki arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

F.S. de yanında taşıdığı bıçakla H.S.'yi karnının 3 yerinden bıçaklayıp aynı mahalledeki evlerine kaçtı. Bıçağı da evlerinin bahçesine attı. Bu sırada öğretmenler yaralı öğrenciyi özel bir tıp merkezine götürdü.

Olayla ilgili inceleme başlatan polisler, F.S'yi evlerinde gözaltına aldı. F.S.'nin attığı bıçak da bahçede bulundu. Şakirpaşa Polis Merkezi ekipleri, F.S.'yi Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Yaralı öğrenci ise özel tıp merkezinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SINIF ARKADAŞINI OKUL BAHÇESİNDE BIÇAKLADI
SINIF ARKADAŞINI OKUL BAHÇESİNDE BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 11:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?