22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İnternette striptiz şantajı

Bir işadamının 22 yaşındaki oğlu, canlı modellerle sanal seks gösterisi yapılan internet sitesinde striptizci bir kadın ile tanıştı. Seks sohbeti ve karşılıklı striptiz yapan genç, şantaj tuzağına düştü.

CİNSEL içerikli siteye "Seksifırtına" rumuzuyla üye olan bir işadamının 22 yaşındaki oğlu O.D., "Güzelhatun" rumuzlu bir kadınla tanıştı. Wep kamerası önünde ilerleyen sohbetler sırasında N.E. (30) adlı kadın striptiz yapmaya başladı. İkili daha sonra birbirlerine MSN adreslerini vererek mesajlaştı ve striptizi karşılıklı sürdürdüler.

"Güzelhatun" rumuzlu kadın, çıplak görüntülerini kayıt ettiği ve babasının zengin bir işadamı olduğunu öğrendiği O.D’yi tehdit etmeye başladı. Çıplak görüntülerini internette yayınlayacağını söyleyen N.E., "10 bin YTL vermezsen baban da sen de rezil olursun" diye mesaj attı.

Kocasıyla yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan şikáyetin ardından harekete geçen dedektifler "Güzelhatun" rumuzlu kişinin telefon numarasına ulaştı. Bursa’da yaşayan N.E. ile kocası M.E. (35) gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede N.E.’nin kurduğu kameralı sistemle internet sitelerinde para karşılığında striptiz yaptığı belirlendi. Bilgisayarda yapılan incelemede ise birçok porno resim bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelen O.D. internette tanışarak karşılıklı striptiz yaptıkları N.E.’yi teşhis etti. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan N.E. ile M.E. tutuklandı.

Hurriyet
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 06:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?