24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

İntiharımdan onlar sorumlu!

Aydın’da 3 gün önce beylik tabancasıyla görevinin başında intihar eden polis memurunun yaşamına son vermeden önce kaleme aldığı ve "kendisini tehdit eden, ölümünden sorumlu tuttuğu" kişilerin isimlerinin yer aldığı bir mektup bulundu.

Mektuptaki iddialarla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 1’i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 12 Şubat Cuma günü Aydın Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Otogar Polis Noktası’nda görevliyken intihar eden polis memuru Ahmet Kamışlı’nın geride, "borçlu olduğu ve kendisini tehdit ettiklerini ifade ettiği 6 kişinin isminin yer aldığı" mektup bıraktığı belirlendi.

Kamışlı’nın el yazısıyla kaleme aldığı mektupta, "Ölümümden beni tehdit eden N.Ö. ve kardeşleri ile H.G, R.G. ve A.G. sorumludur" yazdığı öğrenildi.

Yapılan soruşturma sonucunda, listede adı geçen N.Ö, kardeşleri V.Ö, N.Ö. ile H.G, R.G. ve A.G. gözaltına alındı. Zanlılardan N.Ö’nün ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, biri Ahmet Kamışlı adına, diğerleri başka kişiler adına düzenlenmiş 7 adet senet, bir adet imzalı boş senet ile 3 adet boş senet, R.G’nin evinde ise Ahmet Kamışlı’ya ait 2 senet ele geçirildi.

Zanlılar, ifadelerinin ardından "tehdit ve tefecilik" iddiasıyla mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan R.G tutuklanırken, diğer 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Aydın Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Otogar Polis Karakolu’nda 3 gün önce evli ve 3 çocuk babası Ahmet Kamışlı (42), beylik tabancasıyla intihar etmişti. 18 yıllık polis memuru olan ve 2002 yılından bu yana Aydın’da görev yapan Kamışlı’nın kardeşine ait Ovaeğmir beldesinde bir besihanesi bulunduğu ve bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğu açıklanmıştı. Kamışlı’nın cenazesi dün memleketi Amasya’da toprağa verilmişti.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 21:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?