19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İntiharın altından dram çıktı

İNTİHARIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI

Adıyaman'da kapısı ve penceresi olmayan ve eşinden ayrı yaşayan 4 çocuk annesi Rabia Akbaba (47) sahipsizlik ve maddi imkansızlık nedeniyle kendisini astı.

Olay, Yeşilyurt mahallesi Mehmet Akif İlköğretim Okulu altında bulunan 1127. sokakta bulunun 28 nolu evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi A.A.'dan ayrı yaşayan ve boşanmak üzere olan Rabia Akbaba isimli kadın, çocukları Nesile, Barış, Yusuf ve Velat ile birlikte yaşadığı evde kendisini merdiven boşluğuna iple asarak intihar etti.

Tek katlı, dış sıvası olmayan, kapısız ve penceresiz olan evin bir odasında yaşayan ailenin maddi zorluklar yaşadığı öğrenilirken, aileye akrabalarının da sahip çıkmadığı bildirildi.

Çocukları, sabah kalktıklarında annelerinin cansız bedeni ile karşılaştılar. Annelerini gören çocuklar büyük şok yaşarken olayı duyan komşular polise haber verdiler.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alarak olay yerinde incelemede bulundu. Bu sırada olayı duyan kadının yakınları da olay yerine geldiler. Rabia Akbaba'nın ayrı yaşadığı eşi A.A. da olay yerine geldi fakat polis kimlik bilgilerine başvurduktan sonra şahsı olay yerinden uzaklaştırdı.

Baba Abuzer Akbaba'ya polisler kızının yaralı olduğunu ve müdahale edildiğini ifade ederek, kızının öldüğünü söyleyemediler.

Gözyaşlarına boğulan çocuklar ise "Bizim annemizden başka kimsemiz yok" diyerek gözyaşı döktüler.

Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelmesinin ardından ceset asılı olduğu yerden indirildi. Olay yerine çağrılan cenaze aracına konulan tabut Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Rabia Akbaba'nın, eşi A.A. ile bir yıldan beri ayrı yaşadığı ve eşinin kendisinden boşanmak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İNTİHARIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI
İNTİHARIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI
İNTİHARIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI
İNTİHARIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI
İNTİHARIN ALTINDAN DRAM ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 15:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?