17
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

İş kadını otelde ölü bulundu

Sosyetenin tanınmış iş kadınlarından 50 yaşındaki Füsun Denizaşan, iki gün önce yerleştiği Bodrum'daki otel odasında, önceki akşam saatlerinde ölü bulundu.

İstanbul'un en ünlü semtlerinde hizmet veren solaryumların sahibi olan Denizaşan'ın cesedini bulan otel çalışanları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün'un de çalışmaları yerinde takip etti.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla otopsi yapılmasına karar verilen Denizaşan'ın cesedi önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na sonra da İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsi sonucunda Denizaşan'ın vücudunda darbe ve darp izine rastlanmazken zehirlenme belirtisi bulunamadı.

ARKADAŞLARI İNANAMADI

Bir süredir antidepresyon ilaçları kullandığı ve birkaç kez intihara teşebbüs ettiği öğrenilen Denizaşan'ın ölümünde aldığı çok sayıda ilacın etkili olabileceği iddia edildi. Denizaşan'ın Bodrum'daki arkadaşları otele gelerek bilgi almaya çalıştı.

Arkadaşlarından Atilla Bingöllü, "Büyük şok yaşadık ve üzüntü içerisindeyiz, Füsun nasıl böyle bir şey yapabildi aklımız almadı" dedi. Denizaşan'ın twitter hesabına yazdığı şu sözler ise arkadaşlarının akıllarına kazındı: Ne mutlu nefes alabilmemize...

Takvim
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2012 Çarşamba 17:06:30
Güncelleme :15 Şubat 2012 Çarşamba 17:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?