22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İş yerinde dövüldü hastanede öldü

Ordu'nun Ünye ilçesinde, iş yerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dövülen şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Minibüs Garajı'nda 2 ortak olarak işlettikleri oto yıkama yağlama iş yerinin 2. katında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce dövülen Himmet Şahin (42), ağır yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak iş yeri ortağı B.D, polis tarafından gözaltına alındı. Olayın borç alacak-verecek yüzünden çıktığı ileri sürüldü.

Olayı öğrenir öğrenmez hastaneye koşan eşi Naime Şahin ve annesi Ürkem Şahin, hastane önünde sinir krizi geçirdi. 3 çocuk babası olan Himmet Şahin'in naaşı, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 09:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat şahin IP: 78.167.5.xxx Tarih : 9.03.2011 18:12:50

ben  himmet şahinin oglu murat şahin benim baba mı ben tanıyorum benim kadar 20 yıllık karısı bile tanıyamaz   baba mı 3 kişi bile dövemez  yıkılmaz dı babam son zaman larda biraz garib ti san ki bu olaylardan haberi varmış gibi bana kalırsa tırab zon otop sisin de  bi yanlışlık oldu  ceza evinde yatan 1 kişi ama dükkan da parmak izi 4 ayrı kişiye ait ben  bu olayın peşini asla bırak madım vede yaşadık ça bırak micam  şindilik sadece allah diyorum ama zamanı geldigigin de kulada soracagım aradan 4 sene geç mesine ragmen  bu olay la ilgili bi geliş me saglayamadım bilen duyan gören varsa lütfen bana ulaşsın