29
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İşporta tezgahında uyuşturucu!

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin seyyar satıcılara yönelik operasyonu sırasında, bir işportacının tezgahında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, saat 14.30 sıralarında Karanfil Sokak'ta işporta tezgahı açıldığı şikayeti üzerine olay yerine gelerek, tezgaha el koydu.

Tezgahtaki malzemeleri kayıt altına alırken çok sayıda paketlenmiş içimlik esrar, Extacy hap ve çeşitli uyuşturucu toz maddeler ele geçiren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, tezgah sahibi zanlıyı ve uyuşturucu maddeleri emniyet güçlerine teslim etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, "Bugüne kadar rastlanmayan bir durumla karşılaşan arkadaşlarımız, gösterdikleri hassasiyetle bir zehir şebekesinin çökertilmesine yardımcı olmuşlardır. Çankaya'nın sokaklarını kültür sanat hırsızları olarak nitelediğimiz korsan CD ve kitapçılardan temizleyen Çankaya Zabıtası, bundan sonra da emek hırsızlarına, zehir tacirlerine, bozuk mal satıcılarına göz açtırmayacaktır. Gençlerimizin kanını emen bu uyuşturucu tacirlerine karşı tüm yurttaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 18:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?