19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İstanbul'da 5 araç kundaklandı

İstanbul Güngören'de özel bir tur şirketine ait 1 otobüs ile 2 minibüs, kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyli atılarak kundaklandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Güngören Merkez Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan özel bir tur şirketine ait 1 otobüs ve 2 minibüs, molotof kokteyli atılarak ateşe verildi. Araçlarda çıkan yangın, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından söndürülmeye çalışıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını vatandaşlarla birlikte söndürdü. Kundaklanan araçlar ise kullanılamaz hale geldi. Kundaklama eylemini gerçekleştiren şahısların olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştıkları belirtildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik kordonu oluştururken, olay yeri inceleme ekipleri de çevrede bulunan delilleri topladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Kağıthane'de kundaklama
Kağıthane'de park halinde bulunan 2 otomobil, kimliği tespit edilemeyen şahıslar tarafından atılan molotof kokteyli ile yakıldı.

Edinilen bilgiye göre Kağıthane, Örnektepe Mahallesi, Aydıncık Sokak içerisinde park halinde bulunan 2 otomobil, saat 23.30 sıralarında kundaklandı. Molotof kokteyli atılarak yakılan otomobilleri fark eden vatandaşlar, yanan araçları kısa sürede söndürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı.

Kundaklamayı gerçekleştiren şahıslar olay yerinden kaçarken, otomobilinin yandığını belirten bir kadın, gözyaşlarını tutamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2008 Pazar 09:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?