19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İstanbul'un göbeğinde tecavüz dehşeti

Ataköy'de erkek arkadaşıyla kavga edip sabaha karşı evden çıkan kadın, üç kişinin tecavüzüne uğradı. Saldırganlar talihsiz kadını, polise gitmesi halinde cep telefonuyla çektikleri çıplak fotoğraflarını dağıtmakla tehdit ettiler.

İstanbul artık tam anlamıyla bir "suç kenti"ne dönüştü. Şehrin en gözde semtlerinden biri olan ve özel güvenlikçiler tarafından da korunan Ataköy'de bile eşine az rastlanır bir tecavüz dehşeti yaşandı.

M.D. için cumartesi günü güzel başlamıştı. 39 yaşındaki kadın, erkek arkadaşıyla Ataköy 9.Kısım'daki evde baş başa yemek yemiş, iyi vakit geçirmişti. Ama gecenin ilerleyen saatlerinde birtakım tatsız gelişmeler yaşandı. İki sevgili tartışmaya başladılar ve artık günün ışımasına çok az bir vakit kala M.D. iyice sinirlendi. Ve saat 04:30 sıralarında erkek arkadaşının evini terk etti. M.D. için asıl kabus da bundan sonra başladı...

Taksi arıyordu
Zeytinburnu'ndaki evine gitmek isteyen M.D., sokakta taksi beklemeye başladı. Ama saat sabaha karşı 04.30'du ve bu saatte taksi bulmak imkansız gibiydi. M.D. ana caddeye doğru yürümeye başladı. Tam o anda yanına bir otomobil yaklaştı. Otomobilden üç kişi indi. içlerinden biri, kadın daha ne olduğunu anlayamadan ağzını kapattı. Talihsiz kadını tartaklayarak arabaya bindiren zorbalar, M.D.'yi yakındaki bir inşaata götürdüler. Sürükleyerek binanın bodrum katma soktukları ve bir taraftan da dövdükleri yarı baygın haldeki kadına sırayla tecavüz ettiler.

M.D.'nin kabus dolu dakikaları devam ediyordu. Saldırganlar tecavüz etmekle yetinmediler ve kendilerini garantiye almaya çalıştılar. Cep telefonlarıyla çıplak fotoğraflarım çektiler ve tehditlerini savurdular: "Polise gitmeye kalkarsan ya da bizi yakalatmak için girişimde bulunursan, bu görüntüleri internette yayınlarız. Rezil olursun, hayatın biter!"

Zorbalar kaçarken, talihsiz kadın yaşadığı korku ve dehşetin etkisiyle baygın düştü. Sabahın ilk ışıklarıyla kendine gelen M.D., güçlükle toparlanıp karakola gitmeyi başardı. Polise başından geçenleri anlatan M.D., hemen hastaneye sevk edildi. Kadının tarif ettiği inşaata gidip arama yapan polis, saldırganlara ait olabileceği düşünülen ayak izleri ve kıl örnekleri buldular ve laboratuvara gönderdiler.

Teşhis edemedi
M.D.'ye binlerce sabıkalının fotoğrafları gösterildi ama bir sonuca ulaşamadı. Kadının tarifi doğrultusunda üç sapığın robot resimlerini çizildi ve çoğaltılıp araştırmalara başladı.

Vatan
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2006 Salı 05:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?