19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İzmir'de 3 araç yakıldı!

İZMİR'DE ARAÇ YANGINLARI

İzmir'in Konak ve Buca ilçelerinde 3 araç yandı. Aynı sokakta park halinde bulunan iki aracın yanması kundaklama şüphesini akıllara getirdi.

Araç yangınlarının ilki Konak ilçesinde meydana geldi. Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılması nedeniyle yasadışı gösterilerin yapıldığı Kadifekale semti 795 Sokak'ta meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında aynı sokakta yaklaşık 20 metre arayla park halinde bulunan Nuriman Suzer'e(51) ait 35 BFK 96 plakalı araç ile Sultan Uçar'a ait 35 AP 477 plakalı otomobilden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Araç sahipleri ve mahalle sakinleri de, kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti. Her iki araçtaki yangın da büyümeden kısa sürede söndürüldü. Otomobillerde küçük çaplı hasar meydana geldi. Her iki aracın kısmen yanması akıllara kundaklama ihtimalini getirirken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Bakkal dükkanı işleten Nuriman Suzer, otomobilinden benzin kokusunun geldiğini, kundaklama şüphesinin bulunduğunu söyledi. Elektrik tesisatçısı Sultan Uçar da, komşusunun ve kendisinin aracında aynı anda yangın çıkmasının tesadüf olmadığını ileri sürdü.

Diğer araç yangını ise sabah saat 06.00 sıralarında Buca ilçesi Şirinyer semti 510 Sokak Numara 5 önünde yaşandı. Ruknettin Turan Çimen'e(60) ait park halindeki 35 EEJ 73 plakalı otomobilden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi. Polis her iki olayla ilgili de araştırma başlattı.

İZMİR'DE ARAÇ YANGINLARI
İZMİR'DE ARAÇ YANGINLARI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 11:29:01
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 11:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?