27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

İzmir'de silahlı çatışma!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce Eskiizmir Pazaryerinde R.A (51) ile Ş.K arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, R.A ve Ş.K birbirinden şikayetçi oldu. Şehit Şakir Özgan Polis Merkezi'ne başvuran iki aile arasında husumet başladı.

Bunun üzerine R.A'nın yakınları arkadaşlarını da yanına alarak aralarında F.A. (42), Ö.A.(50) ve İ.A'nın (43) da bulunduğu grupla, Ş.K'nın evine gitti. Ş.K ile oğlu Ö.K. (28) ve kayınbiraderi Y.A. (43) pompalı tüfekle, evlerine saldırdıklarını iddia ettiklerin grubun üzerine ateş açtı. Diğer grup da pompalı tüfekle ateş açınca iki aile arasında çatışma çıktı.

Yaşanan olay sonrasında F.A (42), Ö.A.(50) ve İ.A.(43) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Park halindeki 35 DHK 41 plakalı aracın da gelen saçmalardan dolayı camları kırıldı. Çevredekilerin özel otomobilleri ile Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdükleri yaralılardan F.A tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan olaydan sonra mahallede gerginlik yaşanırken, iki gurubun akrabalarını yatıştırmak üzere çatışmanın çıktığı yerde ve hastanede Çevik Kuvvet ekipleri güvenlik tedbiri aldı.

Karşı gurubun kendilerini ölümle tehdit ettiklerini ve pompalı tüfekle evlerini bastıklarını iddia eden Ö.K. ve Y.A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattıklarını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 10:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?