22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Kafa kesip sokakta dolaştırdılar

İzmir'in Basmane semtinde biri bayan 2 kişi, tartıştıkları arkadaşının başını keserek, sokak sokak dolaştırdı.

Kestikleri başı bir poşetin içine koyup gezen bayan huzur timleri tarafından yakalandı.

İzmir'de, başı kesilerek öldürülen şahısla ilgili yapılan çalışmada olayın dedikodu yüzünden işlendiği iddia edildi.

İzmir'in Basmane semtinde biri bayan 2 kişi, tartıştıkları arkadaşının başını kesti. Kestikleri başı bir poşet içine koyduktan sonra ellerinde poşetle sokakta gezen bayan huzur timleri tarafından yakalandı.

Olay sabahleyin Basmane semtinde işlendi. Öldürülen Teyfik Korkmaz ile zanlılar E.G. (22) isimli bayan ve M.A. (47) Basmane semtinde metruk bir evde yaşıyordu. M.A., E.G.'ye Teyfik Korkmaz ile ilişki içinde olup olmadığını sordu. Buna sinirlenen E.G. de beraber yaşadığı Teyfik Korkmaz (64) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.G. bıçakla Teyfik Korkmaz'ı öldürdü ve ardından başını kesti.

E.G. daha sonra bir poşetin içine koyduğu kesik baş ile birlikte Eşrefpaşa Hastanesi'nin civarında dolaşırken üzerinin kan olmasından şüphelenen huzur timleri tarafından yakalandı. Boğaziçi karakoluna götürülen E.G., burada çelişkili ifadeler verdi. Bu arada Basmane semtinde metruk bir evde kesik başlı bir erkek cesedi olduğu haberi alındı.

Olay yerine giden polis yaptıkları incelemede kesik başın Teyfik Korkmaz'a ait olduğunu belirledi. E.G. ve ona yardım ettiği iddia edilen M.A., Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 16:57:38
Güncelleme :12 Aralık 2007 Çarşamba 04:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şerife batman IP: 78.174.33.xxx Tarih : 11.12.2007 19:04:28

sizin gibiler olduğu sürüce bu ülke kurtulamaz