30
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kafana sıkarım

Ergenekon'un ilk duruşmasına DTP'li milletvekilleri Sabahat Tuncel, Hasip Kaplan, Sırrı Sakık, Pervin Buldan ve Bengi Yıldız da gözlemci olarak katıldı. Duruşma salonu girişinde DTP heyetini gören Ergenekon sanığı Drej Ali lakaplı Ali Yasak “Sizin ne işiniz var burada?” diye bağırdı. 

ASRIN DAVASI'NA GELDİK

Bunun üzerine Sırrı Sakık “Asrın davası bu, izlemeye geldik” cevabını verdi. Drej Ali de “Ne asrın davası kardeşim?” deyince Sakık “Bizim de sanık olarak yargılandığımız davalar vardı” dedi ve gerilimi düşürdü. Ali Yasak, Sakık'ın bu sözler üzerine “Asıl örgüt sizlersiniz, dışarda her işinizi kolayca hallediyorsunuz” şeklinde konuştu

Duruşma salonunun önündeki diyaloglara tanık olanlar Ali Yasak'ın başka bir sanığın kulağuna eğilerek Sakık için “Onu dışarıda görsem kafasına sıkardım. Ne işin var bu adamların burada' dediği ileri sürüldü.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 06:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RAMODEDE IP: 85.104.10.xxx Tarih : 22.10.2008 14:01:40

ülkede kafaya sıkacağım diyenlere dokunulmaz ise bu bir meslek olur ve bu yolda oluşacak rant toplum düzeninin bozulmasında döner sermaye olarak çalışmaya başlar.DEVLETİN POLİSİ ASKERİ nin üzerinde kendisinden güç vehmedenler geçmişte ne fabrikalar ne paralara kondu gördük.ölümle tehdit diye bir suç ve basın yoluyla işlenme şekli ortada kalkmadığına göre hayrola bu ne iş.Bereket bunu diyenin eğer dediğini yaparsa galiba ilk icraatı olacak.bilindiği kadar bu tür zevat işi kendisi değil beslemelerine yaptırmaktadır.Bu nedenle su testisi su yolunda kırılır denilmesine rağmen su testisi hep menfaat yolunda sağlam kalmış olur.VATAN VE TOPLUM DÜZENİ SEVGİSİ OLAN KİMSE ÖNCE BU SEVGİYİ TAŞIDIĞINA DAİR UYUM GÖSTERMELİ,BU SEVGİDE OLDUĞUNA DAYANDIRIP ETRAFA KORKU SALARAK TOPLUM DÜZENİNİ BALTALAMAMALIDIR.MANTIK YANLIŞ VE NİZAMA MUHTAÇTIR.