17
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kardeşim yaşıyor mu?

Adana'da, İsmail Çakır (27), kahvaltıda yumurta pişirilmesi yüzünden hasta olan annesine bağıran kardeşi 25 yaşındaki İbrahim Çakır'ı çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

Olaydan sonra yakalanan kardeş katili ağabey, “Kardeşim yaşıyor mu?” diyerek polislere sordu.

Olay, önceki gün Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi Başkent Sitesi B. Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre madde bağımlısı olduğu öğrenilen ve Alkol ve Madde Bağımlılığı Merkezi'nde (AMATEM) 13 günlük tedavisini tamamladıktan sonra taburcu olan İsmail Çakır evine döndü. Pazartesi sabahı kahvaltı hazırlayan anne Esmagül, İsmail'e “Oğlum yumurta yapayım mı?” diye sordu. Bu sırada İbrahim Çakır annesine “Biz üvey evlat mıyız, bize niye sormuyorsun” diyerek bağırdı.

İbrahim Çakır ile kendisini annesine bağırmaması konusunda uyaran İsmail Çakır arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İsmail Çakır, mutfaktan aldığı bıçakla kardeşini göğsünden yaraladıktan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra suç aleti bıçakla kaçan kardeş katili polis tarafından yakalandı. Zanlının “Kardeşim ölmedi, yaşıyor değil mi?” diyerek polislere sordu. İsmail Çakır, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Star
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2012 Salı 15:52:18
Güncelleme :17 Nisan 2012 Salı 15:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?