20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Karısını kaçırıp, tecavüz etti!

ANTALYA'da kendisinden ayrılmak isteyen ve ailesinin yanına dönen eşi 23 yaşındaki B.K.'yı silah tehdidiyle kaçırıp 4 gün boyunca alıkoyan ve tecavüz eden 29 yaşındaki O.K., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

3 yıl önce birbirlerini severek evlenen B.K. ile O.K.'nin arası, bir süre sonraO.K.'nin sabit bir işi olmaması ve sürekli kavga yaşanması nedeniyle bozuldu. Genç kadın 1 yaşındaki kızını da alarak ailesinin evine yerleşti ve eşine boşanma davası açtı. O.K. bir süredir ayrı yaşadığı karısının açtığı boşanma davası celbi eline ulaşınca kızdı.

4 gün önce eşi B.K.'yı mahalle içerisinde bekleyen O.K., genç kadını markete gitmek için evden çıktığı sırada silah zoruyla bir otomobile bindirip kaçırdı. Bir şirkette kasiyer olarak çalışan B.K.'yı Kemer ilçesinde bir eve götüren çılgın koca, burada eşine dafalarca tecavüz etti. Ayrılmak isteyen eşiyle zorla ters ilişkiye de giren O.K., kendisinden ayrılmamasını yoksa başına daha çok iş açacağını söyledi. O.K., “Zaten birini öldürdüm, seni de öldürürüm” diyerek eşini tehdit etti.
Sabaha karşı O.K. uyurken evden kaçıp polise sığınan B.K., eşinden şikayetçi oldu. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri garsonluk yapan, ancak uzun süredir çalışmayan çılgın kocayı yakalayarak gözaltına aldı.

Polis O.K.'nin içerisinde yakalandığı 07 CZZ 38 plakalı lüks otomobilin sahibini araştırırken, O.K. “Bu araba patronuma ait. Ben çok zengin bir işadamının kiralarını topluyorum. Aracı da o nedenle kullanıyorum” dedi. Polis ismi açıklanmayan işadamının 2 aydır kiracılarından para almaya bile gitmediğini belirledi. İfadesi alınan O.K., adliyeye sevk edildi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 17:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?