19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Katliam gibi kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Antalya'nın Finike İlçesi'ne bağlı Yalnız Köyü yakınlarında 100 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan aynı aileden 3 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.


Kaza saat 09.30 sıralarında, Finike'ye bağlı Yalnız Köyü yakınlarındaki Karadere Mevkii'nde meydana geldi. 61 yaşındaki Ali Dişli, eşi ve torunlarıyla birlikte Oluklu Yaylası'na gitmek üzere 07 TH 538 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Otomobil, Karadere Mevkii'nde kontrolden çıkarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Sürücü Ali Dişli, aynı yaştaki eşi Emine Dişli ve torunları 11 yaşındaki Halil Dişli kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Kazada, Ali Dişli'nin torunu 18 yaşındaki Emine Dişli ve kuzeni 54 yaşındaki Şaban Dişli ağır yaralandı, 4 yaşındaki torunu Muhammet Ali Dişli ve 7 yaşındaki torunu Ali Dişli, kazadan hafif yaralı kurtuldu.


Araçtan çıkarılan yaralılar, Finike Devlet Hastanesi'ne götürülürken, araçta sıkışan Ali Dişli ve eşi Emine Dişli'nin cesetlerinin çıkarılması için çalışmalar yürütülüyor. İtfaiye ekiplerinin müdahele ederek diğer yaralıları çıkardığı otomobilde sıkışanların çıkarılması ve otomobilin uçurumdan alınması için AKUT ekibinin beklendiği belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 14:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?