20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kaybolan cüzdanın akıbeti belli oldu

Ailesiyle birlikte Alanya'ya tatile gelen Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Murat Çekiç, geçen Perşembe akşamı oğlunu Hükümet Caddesi'ndeki bir alanda çarpışan otoların bulunduğu eğlence merkezine götürdü.

Oğlu ile çarpışan otoya binen Çekiç, cüzdanını yanına koydu. Süre dolunca otodan inen Halil Murat Çekiç, cüzdanını unutup gitti. Birkaç dakika sonra 4 kişilik bir yabancı grup çarpışan otolara geldi. Çekiç ve oğlunun indiği çarpışan otoya tek başına binen gruptaki esmer kadın, üzerine oturduğu cismin bir cüzdan olduğunu fark edince alıp çantasının içine koydu.

Hiçbir şey olmamış gibi eğlenmeye devam eden kadın çarpışan otodan inerken tam karşısındaki kamerayı fark etti ve hızla yüzünü yana çevirip oradan uzaklaştı. Bir süre sonra cüzdanını çarpışan otoda unuttuğunu fark eden polis memuru Çekiç, geri gelip işletmedeki görevlilerinden yardım istedi.

Otonun içinde cüzdan bulunamayınca kamera kayıtlarını kontrol eden görevliler, esmer bir kadının cüzdanı aldığını belirledi. Çekiç, cüzdanının bulunması için Alanya polisinden yardım istedi. Kamera kayıtlarından fotoğrafını aldığı esmer kadını da eğlence merkezinin civarında aramaya başladı.

Dün akşam eğlence merkezine yakın bir yerde aynı kadını gören Halil Murat Çekiç, polis çağırdı. Saray Polis Merkezi'ne davet edilen ve kamera kayıtları izletilen Louse M., o gece çarpışan otolara bindiğini ancak cüzdanı almadığını söyledi. Gözaltına alındıktan kısa süre sonra Louse M'yi serbest bırakan polis, görüntülerin detaylı incelenmesi için Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Laboratuvarı'na gönderdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 16:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?