27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kayınpedere 10 bıçak darbesi

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir yıldır ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi Z.K.'nin babası ile tartışan Ö.K.(31) kayınpederini 10 yerinden bıçakladı. Zanlı kısa sürede yakalanırken, yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay saat 19.00 sıralarında Aktepe, 182 Sokak, numara 66'da meydana geldi. Son günlerde yaşadıkları ekonomik sıkıntıdan dolayı aralarında sık sık tartışma yaşandığı geçen yıl eşi ile kavga eden Z.K.'nın, bir süre Konya'da yaşayan babası Nadir Kıpık'ın yanında kaldı belirlendi. Daha sonra Z.K. tekrar eşi ile barışarak beraber yaşamaya başladığı kızı ile damadının tekrar maddi sıkıntıdan dolayı tartıştığını haber alan baba Nadir Kıpık (54), Konya'dan İzmir'e taşınarak ev tutarak kızını da yanına aldığı öne sürüldü.

Zanlının iddiasına göre; eşi Z.K.'nın, babasının yanına taşınmasının ardından yaklaşık 1 yıldır resmi nikahlı eşinden ayrı yaşayan Ö.K., dün akşam saatlerinde kayınpederi ile yolda karşılaştı. Kayınpederinin kendisine küfür ettiğini iddia eden Ö.K. ardından konuşmak amacı ile kayınpederinin evine gittiğini öne sürdü. Nadir Kıpık'ın evinde konuştukları sırada tartışmanın kavgaya dönüştüğün iddia eden zanlı Ö.K., sinirlerine hakim olamadığını ve masa üzerinde duran ekmek bıçağı ile kayınpederini bıçakladığını ifade etti.

Olaydan sonra tekstil atölyesinde çalışan kızı Z.K. işten eve geldiğinde babasını kanlar içerisinde buldu. Ayakkabı boyacılığı yapan Nadir Kıpık'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, yapılan incelemede vücudunun 10 farklı yerinden bıçaklandığı öğrenildi. Kayınpederine yakın bir sokakta oturan damadı Ö.K. ise Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 8 yıl önce Ö.K.(31) halasının kızı Z.K. ile evlendiği çiftin bir de 7 yaşında erkek çocukları olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 10:03:12
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 10:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?