28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Kına gecesinde çıkan kavgada 2 kişi öldü

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kına gecesinde çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. 

Olay, Aydın'ın Söke İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Aydın Sokak numara 2'de oturan Ekrem Eser'in kızı Hülya Eser ile Fuat Boz'un düğün töreni öncesi kız evinin evlerinin önünde kına gecesi düzenlendi. 

Neşeli başlayan kına gecesinde, düğün için 3 gün önceden Malatya'dan Söke'ye gelen damat adayının yakınlarıyla gelinin yakınları arasında gerginlik başladı. 

Belirlenemeyen nedenle başlayan gerginliğe, mahallenin gençleri de katılınca kavga başladı. Kavganın büyümesi üzerine kına gecesi, bir anda savaş alanına döndü. Çıkan arbede esnasında, Yavuz Yıldız bıçaklandı. 

Kavgayı duyan ağabeyi Bülent Yıldız(31) ve arkadaşı Ferdi Kızıl(23), kına gecesine gelerek kavgayı yatıştırmak istedi. 

Ancak daha da şiddetlenen kavgada, ilçede market işleten evli ve 2 çocuk babası Bülent Yıldız ile Ferdi Kızıl, aldıkları bıçak darbeleri sonucu hayatlarını kaybetti. 

Olayda yaralan Yavuz Yıldız ve Remziye Boz, Söke Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak 10 kişi gözaltına alındı. İlçede büyük üzüntü yaşanırken kavgada yaşamlarını yitiren Bülent Yıldız ve Ferdi Kızıl, Savuca Beldesi'nde defnedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 15:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?