20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kışla yerine mezara girdi

Aydın-Denizli yolunda meydana gelen trafik kazasında, hurdaya alınan, plakası bile olmayan vidanjörün altında kalan 19 yaşındaki motosikletli genç, feci şekilde hayatını kaybetti.

Gencin askere gitmeden önce motosikltine bakım yaptırmak için yola çıktığı öğrenildi.

VİDANJÖR SÜRÜCÜSÜ ARACI DA BIRAKIP KAÇTI

Kaza öğle saatlerinde Aydın-Denizli Karayolu Köşk Yavuzköy Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Köşk'ten Sultanhisar'a giden 19 yaşındaki İlhami Okumuş yönetimindeki motosiklet, trafikten men edildiği için plakası ve hiçbir evrağı bulunmayan Mesut D. yönetimindeki vidanjör ile çarpıştı. Kazadan sonra vidanjörü bırakıp kaçan sürücü Mesut D. daha sonra jandarmaya teslim oldu. Vidanjörün altına giren motosiklet sürücüsü Okumuş, olay yerinde hayatını kaybetti.

"ASKERLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU"

Köşk ilçesine bağlı Uzundere Köyü'nün Hüseyinciler Mahallesi'nde ikamet eden İlhami Okumuş'un 10 gün sonra vatani görevini yapmak üzere askere gideceği ve askere gitmeden önce çok sevdiği motosikletini bakım yaptırmak üzere Sultanhisar'a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Acı haberi duyup olay yerine gelen gencin yakınları sinir krizi geçirdi.

Görgü tanıkları, vidanjörün geri geri giderken kazanın meydana geldiğini belirtti. Kazadan sonra Jandarma'ya teslim olan Mesut D. ise ifadesinde vidanjörün frenleri tutmadığı için aracı yolun sağında durdurduğunu geri geri gitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söylediği bildirildi. İlhami Okumuş'un cenazesi Köşk Sağlık Ocağına teslim edilirken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

AHT
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 18:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?