19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kızını vermedi diye öldürdüler

KIZINI VERMEDİ DİYE PUSU KURUP ÖLDÜRDÜLER

ADANA'da, asker firarisi 21 yaşındaki Çağlar Karcı, evlenmek istediği kızını kendisine vermeyen eski komşusu 48 yaşındaki Kazım Ant'ı, başka bir kişiyle birlikte pusu kurarak çapraz ateşe tuttu. Ant olay yerinde yaşamını yitirirken, 2 saldırgan kaçtı.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında, Mirzaçelebi Mahallesi 11 Sokak'ta meydana geldi. Emekli işçi Kazım Ant, daha önce kendisinin de oturduğu annesine ait evin bulunduğu sokağın devamında 01 BB 876 plakalı otomobiliyle hareket halindeyken, kendine pusu kuran 2 kişi tarafından çapraz ateşe tutuldu. Saldırı sonrası 50 metre daha giden otomobil, bir evin bahçe duvarına çarparak dururken, Ant, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Olay yerine gelen polis, görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin Ant'ın kızını isteyen, ancak olumsuz yanıt alan asker firarisi Çağlar Karcı olduğu saptadı. Saldırganların olay sonrası, 01 YL 651 plakalı otomobille kaçtığı iddia edildi. Olay yerinde yapılan aramada 2 ayrı tabancaya ait 15 boş kovan bulundu. Yapılan incelemenin ardından Ant'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu arada Çağlar Karcı'nın, aynı mahalledeki akrabalarına ait yan yana bulunan 3 evden birinde saklandığı ihbarını alan polis ekipleri, uzun namlulu tüfeklerle bu evlerin çevresini sardı. Evlerin kapısının açılması için uyarıda bulunan ekipler, yaptıkları aramada şüphelilere ulaşamadı. Polis ekipleri, Çağlar Karcı'nın evinin etrafında da güvenlik önlemi alarak, evde bulunan 3 kişiyi ifadelerine başvurmak ve güvenlik amacıyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Soruşturma sürüyor.vatan
 

Vatan
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:50:18
Güncelleme :20 Ağustos 2009 Perşembe 11:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?