27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kızıyla yakaladığı genci öldürdü

Evde kızıyla yakaladığı genci öldürdü
Genç adam "Evlenmek istiyorum" dese de dinlemedi.

Amasya'da, komşularının 17 yaşındaki oğlunu evde kızıyla yakalayan baba dehşet saçtı. Tayfur Demir'i tek kurşunla yaralayan Salih U. (Uçar), yaralı genci dere kenarında kaderine terk etti. Gece yarısı pişman olan öfkeli babanın hastaneye götürmek istediği gencin kan kaybından can verdiği belirlendi.

Amasya'nın Yassıçal Beldesi'nde tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Kapı komşuları olan ve ailece görüştükleri Demir Ailesi'nin 17 yaşındaki çocukları Tayfur Demir'i kahvehane dönüşü aynı yaştaki kızıyla birlikte evde bulan baba Salih U. (44), odada sakladığı tabancasını aldı. 17 yaşındaki Ayşe Uçar'ı sevdiğini ve evlenmek istediğini söyleyen Tayfur Demir'i dinlemeyen baba, silahını bir kez ateşledi. Göğüs bölgesinden yaralanan genci, evlerinin önündeki dere yanında bırakan öfkeli baba daha sonra eve döndü.

Geç saatlerde yaralı genci kaderine terk ettiği için pişman olan Salih U., Tayfur Demir'i hastaneye götürmek istedi. Ancak 17 yaşındaki gencin kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlendi.

Oğullarının öldüğünü öğrenen Demir Ailesi ise sinir krizleri geçirdi. Öfkeli baba tutuklanırken Tayfur Demir Yassıçal Beldesi mezarlığında toprağa verildi.

 

Habertürk
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 21:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?