18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kocası çırılçıplak soyup ne aradı?

Adana’da hayvan tüccarı olan Nuh Bal’ın cebindeki 3 bin 800 TL’yi çaldığını iddia ederek kıyafetlerini çıkartıp çırılçıplak üzerini aradığı öne sürülen 2 çocuk annesi, 27 yaşındaki Seyhan Bal, intihar etti...

Vahim olay, geçen pazartesi günü Kozan ilçesine bağlı Kuytucak köyünde meydana geldi. İddiaya göre, olaydan bir hafta önce akşam evine gelen hayvan tüccarı, 35 yaşındaki Nuh Bal, ceketini çıkartıp, duvara asarken, mide rahatsızlığı geçiren eşi Seyhan’ı ziyarete gelen akrabalarıyla sohbet etti. Misafirler evden gittikten sonra askıdan düşen ceketini alan Nuh, cebindeki 3 bin 800 liranın olmadığını belirterek, eşine sordu. Seyhan Bal, paradan haberi olmadığını söyledi. Nuh Bal, evin her tarafında parayı aramasına rağmen bulamadı. Sinirlenen koca, “Parayı sen mi çaldın, nereye koydun, birine mi verdin?” diye bağırdı.

‘Teyzesine ağladı’

Ardından da eşini çırılçıplak soyarak üzerinde para olup olmadığını kontrol etti. Ancak, yine para bulunamadı. Bu duruma içerleyen Seyhan Bal, bir gün sonra ziyaretine gelen teyzesine, başından geçenleri anlattı.

Eşinin kendisini hırsızlıkla suçlamasının onuruna dokunduğunu anlatan Seyhan Bal, “En çok da çırılçıplak soyup her tarafımı kontrol etmesi çok onuruma dokundu. Çok incindim, rencide oldum” diye ağladı. Bunun üzerine teyze, yeğenini kendi evine götürüp birkaç gün dinlenmesini istedi. Seyhan Bal, “Çocuklarımı bırakıp gidemem” diyerek teklifi kabul etmedi.

Çocukları yolladı ve...

Teyzesinin evine dönmesi üzerine akşam uyuyan Seyhan Bal, sabah çocuklarını okula gönderdikten sonra iple kendini kapısını kilitlediği yatak odasında tavana astı. Öğleye kadar Seyhan’ın dışarı çıkmadığını fark eden komşuları ve akrabaları eve geldi. Açık kapıdan içeri giren yakınları kilitli olan yatak odasının kapısını kırdıklarında genç kadının cesediyle karşılaştı. Seyhan Bal’ın otopsinin ardından köyünde toprağa verildi.

Koca iddiaları reddetti

Henüz olayla ilgili ifadesi alınmayan Nuh Bal’ın iddiaları kabul etmediği öğrenildi. İntihardan sonra, eşinin ailesiyle görüşmekten kaçınan Bal’ın “Ben Seyhan’ı hırsızlıkla suçlamadım. Çırılçıplak aramadım. Eğer öyle bir şey oldu ise, Allah beni öbür tarafa çırılçıplak götürsün” dediği öne sürüldü.

3 sene önce de suçlamış

Seyhan Bal’ın annesi 43 yaşındaki Nurcan Gültekin, damadının 3 yıl önce de 500 lira parasını kaybedince kızını hırsızlıkla suçladığını söyledi. Kızının kendine karşılaştığı sıkıntıları çok fazla anlatmadığını belirten Nurcan Gültekin, şunları anlattı: “3 yıl önce de kızımı suçlayarak, “Parayı ne yaptın?” diye baskı yapmış. Bu olayı kızım bana anlattı. ’Anne, o kadar baskı yapıyor ki, intihar edeceğim’ dedi. Ben de böyle bir şeye gerek olmadığını belirtip, ’Mutsuzsan ve şiddet görüyorsan, evine dön’ dedim. Her ailede ufak, tefek sorunlar olabileceğini anlattım, ’idare edecek gibiysen, yuvanı yıkma’ diye moral verdim. Ama kızımın intiharından uyguladığı şiddet yüzünden kocası sorumludur.”

...
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2012 Cuma 10:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?