20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kolejli kıza seks tuzağı

“Kızının seks görüntüleri elimde” diyerek kolejli gencin işadamı babasına şantaj yaptılar. Polis şantajcıyı yakaladı. Görüntüler de sahte çıktı.

İstanbul’da Fransızca eğitim veren özel bir koleji arayan kimliği meçhul bir kişi öğrencilerden B.Ö.’nün babasıyla görüşmek istediğini söyledi. Okul yönetimi tarafından meçhul kişinin bıraktığı telefon baba A.Ö.’ye iletildi. İşadamı kendisine verilen telefonu aradığında karşısına çıkan kişi elinde kızı B.Ö.’nün yer aldığı sevişme sahnelerinin bulunduğunu ve para vermezse bunları internette yayınlayacağını söyleyerek tehdit etti. Baba A.Ö.’nün hemen polisi araması üzerine zanlıyı yakalamak için operasyon başlatıldı.

Randevu verildi

Gasp Büro Amirliği dedektifleri tarafından başlatılan soruşturmada baba A.Ö.’ye zanlıların kendisini aradığında parayı ödeyeceğini söylemesi istendi. Kendisinden isteneni yapan A.Ö. zanlılara para vermek için anlaştı. Randevu yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis parayı almaya gelen Timur T. ile A.K.’yi gözaltına aldı.

Başkasının görüntüsüyle

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan zanlıların evinde bulunan bilgisayarda şantaj için hazırladıkları görüntüler ele geçirildi. Yapılan incelemede zanlıların önce okulun Internet sitesine girerek öğrencilerin arasından B.Ö.’nin resmini buldukları belirlendi. Daha sonra internette seks sitelerinde bu resme çok benzeyen bir başka kişinin sevişme sahnelerinin bulunduğu görüntüleri indiren zanlıların bu görüntüleri sanki B.Ö.’ye ait gibi şantaj amacıyla kullanmayı planladıkları belirlendi. Gasp Büro Amirliğinde verdikleri ifadelerinde şantaj iddialarını kabul etmeyen zanlılar Timur T. ile A.K. İstanbul Adliyesine gönderildi. Zanlılardan Timur T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Vatan
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2008 Pazartesi 05:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özaltanın SARITEPE IP: 78.164.163.xxx Tarih : 21.02.2008 11:12:03

MALESEF KI POLİSİMİZ BASARIDAN ODUN VERMEMEKTEDIR BU TUR BASARILAR POLİSİMİZ İÇİN İMKANSIZ DEGIL SADECE ALISKANLIK HALINE GELMISTIR ne mutlu turkum dıyene ne mutlu turk polısıne ne mutlu o babaya