18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Komedi gibi soygun

İzmir’de bulunan Garanti Bankası’nın Üçyol Şubesi çalışanları mesai saatinin başlangıcından yaklaşık 45 dakika sonra soygun şoku yaşadı.

İzmir’in Konak ilçesi Hatay semtinde bulunan Garanti Bankası Üçyol Şubesi mesaiye soygun şoku ile başladı.

İddialara göre bankaya gelen kimliği hesakinlerinüz belirlenemeyen şahıs 09.45’te banka çalışanına yönelerek elindeki oyuncak silahla soygunu gerçekleştirmek istedi. Veznedarın elindeki paraları alarak bankadan çıkan soyguncu koşarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Durumu ekiplere bildiren banka çalışanları olaydan yaklaşık 1 saat sonra soyguncuyu aynı muhitte yakalandı.Olayın ardından bankanın şube müdürü gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bölgede esnaflık yapan Mehmet Dağtekin soyguncunun yaya olarak olay yerinden uzaklaştığını ifade ederek gördüklerini şöyle anlattı: ‘Vallaha elinde silah olan genç bir delikanlıydı. İçerde vezneye doğru gitti. Kadının elindeki parayı alarak bankadan çıktı. Sonrada yaya olarak hızla kaçtı’ dedi.

Ekipler tarafından kısa sürede yakalanan soyguncu, Bozyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek gözaltına alındı. Çalınan miktarın az bir meblağ olduğu öğrenilirken. ekipler banka çalışanlarının ve çevredeki vatandaşların ifadesine başvurdu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2012 Çarşamba 12:30:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?