19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Köpeğe tecavüze 305 YTL ceza

Adana'da, bir gence, köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında verilen 305 YTL tutarındaki para cezasının valilik tarafından onaylandığı bildirildi.

İl Çevre ve Orman Müdürü Nebi Erol Metin, yaptığı açıklamada, Adana'nın Merkez ilçesi Yüreğir'e bağlı İncirlik beldesi yakınlarındaki bir tesisin büfesinde çalışanlar tarafından köpeğe tecavüz ettiği sırada yakalanan M.H. (25) adlı gence, Hayvanları Koruma Kanunu gereği “Hayvanlarla Cinsel İlişkide” bulunmak suçundan verilen 305 YTL tutarındaki para cezasının valilik tarafından onaylandığını söyledi.

Onayın ardından cezayı iadeli taahhütlü olarak adresine yollayacaklarını belirten Metin, “Bir ay içinde ceza yatırılmazsa durumu ilgili vergi dairesine bildireceğiz. Vergi dairesine de yatırılmazsa ceza icra yoluyla tahsil edilecek” dedi.

İncirlik beldesi yakınlarındaki bir tesisin büfesinde çalışanlar tarafından, köpeğe tecavüz ederken yakalanan M.H. hakkında Jandarma tarafından tutanak tutulmuştu. Şanlıurfa'dan Adana'ya çalışmaya geldiği öğrenilen M.H'ye Çevre ve Orman il Müdürlüğü tarafından da Hayvanları Koruma Kanunu'u gereği “Hayvanlarla Cinsel İlişkide” bulunmak suçundan 305 YTL para cezası verilmişti. Ceza onay için Adana Valiliğine gönderilmişti.










arkadaşıma yolla yazıcı için



Yorumlarınızı Yazınız

Bu haber hakkında henüz yorum yok


En Beğendiğiniz 10 Haber

Lütfen bu haberi değerlendiriniz...

Beğenmedim 1 | 2 | 3 | 4 | 5 Beğendim








a.a
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 11:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?