22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Korkunç Nuriye

Bileziklerini satıp silah aldı. Kocasını, sevgilisine öldürttü. Dedektifler cinayeti çözdü. Komşulara pilav ve helva dağıtırken yakalandı.

ANKARA’da, evli ve bir çocuk annesi Nuriye Y. (41), kendisiyle aynı belediyede çalışan Dursun Y.’ye (36) áşık oldu. Yaklaşık iki yıl süren ilişkinin ardından Nuriye Y. sevgilisinden, aşklarına engel gördüğü eşi Ahmet Y.’yi (48) öldürmesini istedi. Nuriye Y., kolundaki bilezikleri sattı ve bu parayla Dursun Y. 1500 YTL’ye bir tabanca aldı. İki sevgili, birlikte yaptıkları planı uygulamaya koydular. 8 Kasım’da Nuriye Y., Eryaman’da bulunan arkadaşını ziyaret etti ve gece 22.00’de kocasını arayıp kendisini almasını istedi. Dursun Y. de apartmanın önünde gizlendi.

Enseye tek kurşun

Nuriye Y., eşinin otomobilinin ön koltuğuna oturduğu sırada, Dursun Y., arka kapıyı açıp Ahmet Y.’nin kafasına tabancayı dayadı ve sürmesini istedi. Bir süre sonra Nuriye Y.’yi araçtan indiren Dursun Y., Ahmet Y.’yi Sincan’da boş bir arazide ensesinden tek kurşunla öldürdü. Silahı ve Ahmet Y.’ye ait cep telefonunu parçalayarak ağaçlık bir bölgeye atan Dursun Y. Konya’daki akrabalarının yanına kaçtı.

Pilav ve helva dağıttı

"Kocamı kaçırdılar" diye çığlıklar atan Nuriye Y.’nin ifadesi sonrası araştırma başlatan polis, cesedi buldu ve kadının cep telefonu görüşmelerini incelemeye aldı. Aşk ilişkisi ortaya çıkınca gözaltına alınan Dursun Y. cinayeti itiraf etti. Komşulara pilav ve helva dağıtırken gözaltına alınan Nuriye Y., "Sadece korkutmasını istedim. Niye öldürdüğünü bilmiyorum" dedi. Sevgililer tutuklandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 13:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yiğit efe kaya IP: 88.224.54.xxx Tarih : 21.11.2007 12:21:54

lanet olsun öyle kadına işte böyleleri kadınların yüz karası oluyor sevgilisiyle şimdi hayat sürsün