28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Köy muhtarı vurularak öldürüldü

Adana'nın Kozan ilçesinde, köy muhtarı, boş bir arsada ölü olarak bulundu. Darp sonucu öldüğü anlaşılan muhtarın, nikahsız olarak birlikte yaşadığı kadın ile kadının anne ve babası, olayla ilgisi bulundukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ihbar üzerine ekipler, Tufanpaşa Mahallesi'ndeki boş arsada yaptıkları aramada, bir ceset buldular. Yapılan araştırmada, darp sonucu ölen kişinin, Saimbeyli'nin Kapaklıkuyu köyü muhtarı Bekir Kekilli (58) olduğu belirlendi.

Ekipler, cesedin bulunduğu yere yaklaşık 700 metre uzaklıkta, Bekir Kekilli'nin nikahsız olarak birlikte yaşadığı ve bir süre önce aralarında çıkan sorun nedeniyle kendisini terk eden Yeter C'nin babasının evinin bulunduğunu belirlediler.
Evde yapılan inceleme sırasında, ekipler, yeni temizlik yapılması ve yıkanmış bazı çamaşırların bulunmasının yanında evdekilerin şüpheli tavırlarda bulunmaları ve çelişkili anlatımları dolayısıyla Yeter C. ile anne ve babasını gözaltına aldılar.

Soruşturmada, muhtarın, bir süre önce kavga ettikleri gerekçesiyle baba evine gelen, nikahsız yaşadığı kadını götürmek için geldiği, tartışma sırasında başından darp edilerek öldürüldüğü, evdekilerin de komşularından aldıkları el arabası ile cesedi taşıyarak boş araziye bıraktığı belirlendi. Muhtarın cesedinin Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, zanlıların sorgulanmasının ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


a.a
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 13:49:27
Güncelleme :6 Ekim 2006 Cuma 13:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?