28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Küre'deki saunaya fuhuş baskını

Ankara'da aralarında bazı devlet görevlilerinin de yeraldığı ve masaj salonları ile sauna sahiplerine yönelik baskı yapıldığının ortaya çıkarıldığı Küre operasyonuna karışan saunacı Zeliha Tüfekçi, işyerinde fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. 

Küre operasyonunun ardından Ankara'da faaliyet gösteren sauna ve masaj salonlarına yönelik yoğun denetim başlatan Ankara polisi, geçen pazar günü Tüfekçi'nin işyerine baskın yaptı. Ahlak masasında görevli sivil bir polis, gelen ihbarı değerlendirme kapsamında para karşılığı masaj yaptırma gerekçesiyle Tüfekçi'nin işyerine gitti. 

Sivil polis, masajın bitiminde masözün para karşılığı cinsel ilişki teklifi yapması üzerine kendisini tanıttı. Mahkeme kararıyla yapılan operasyonda cinsel ilişki teklif eden masözün yanısıra işyeri sahibi olan Zeliha Tüfekçi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Tüfekçi ve masöz, işlemlerin tamamlanmasından sonra savcılığa çıkarıldı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Valilik, işyeriyle ilgili önümüzdeki günlerde "geçici kapatma" işlemi yapacak.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 11:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?