30
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Mankenin tecavüz yalanı

Aantalya'da oturan, Manavgat İlçesi'nde restoran işleten 46 yaşındaki Celal Ç.'yi kendisine 2 kez tecavüz etmekle suçlayan yerel manken 26 yaşındaki Emine Ş.'ye Antalya Devlet Hastanesi'nde yapılan tahlilinden sonra düzenlenen adli tıp raporunda, olay günü cinsel ilişki yaşamadığı belirlendi.

İşadamı Celal Ç, Emine Ş.'nin 6 yıldır yanında çalıştığını, olay günü çocuğunu evde yalnız bırakıp diskoya gittikten sonra erkek arkadaşını eve alması nedeniyle azarladığını, onun intikam için polise gittiğini iddia etti.

Antalya'da açılış ve fuarlarda mankenlik yapan Emine Ş, bir süredir 2 çocuğuna baktığı Manavgat'ta restoran sahibi Celal Ç.'nin kendisine 2 kez tecavüz ettiği iddiasıyla 7 Temmuz'da polise başvurdu. Prosedür gereği, adli tıp raporu istenen Emine Ş.'ye Antalya Devlet Hastanesi'nde yapılan tahlilde, olay günü cinsel ilişki kurmadığı belirlendi. Celal Ç, Emine Ş'nin 6 yıldır yanında çalıştığını belirterek şunları söyledi:

"Çocuklarıma bakıyordu. Ben de onu kardeşim gibi seviyordum. Ben bir günlüğüne Ankara'ya gittiğimde çocuğumu evde terk edip erkek arkadaşıyla diskoya gitmiş ve arkadaşını evime almış. Ben bunu öğrendiğim zaman kendisine kızdım. `İnternetten tanıştığı ve tanımadığım bilmediğim bir erkeği evime nasıl alırsın' dedim. Sonra `Ben ettim sen etme ağabey' dedi ve evden çıkıp gitti. Daha sonra karakola gitmiş ve benim için yalan yanlış şeyler söylemiş ve `tecavüz etti' demiş. Polisler gece yarısı evime gelip gözaltına aldılar. Polislere de durumu izah ettim. Daha sonra adli tıptan rapor alındı ve böyle bir şeyin olmadığı ortaya çıktı. Zaten Emine de savcılıktaki ifadesinde böyle bir şey olmadığını söylemiş. Bunu neden yaptı ve ne gibi düşünceleri vardı bilemiyorum, ama bu olaydan dolayı çok mağdur oldum ve itibarım zedelendi. Eşime, dostuma, çevreme rezil oldum. Ben bu kıza ekmek yedirdim. Böyle bir şeyi hak etmedim."

Emine Ş işadamının 6 Temmuz pazar günü bilgisayarda oyun oynarken yanına gelip boşandıktan sonra birlikte oturmaya devam ettiği eski eşinin kendisini aldattığını belirterek, `Sen bunu biliyorsun, benden saklıyorsun' diye bağırdığını, sonra kollarından tutup sürükleyerek yatak odasına götürüp tecavüz ettiğini öne sürmüştü. İşadamının 1 günlüğüne Ankara'ya gidip döndükten sonra bir kez daha tecavüz ettiği iddiasıyla Emine Ş'nin polise başvurmasının ardından ifadesi alınıp nöbetçi mahkemeye çıkarılan Celal Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

VATAN
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 13:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?