18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Marmaris'te silahlı saldırı: 1 ölü

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın koruması Mustafa Büyükavşar, silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın yakın koruması ve sahibi olduğu Nergis Otel'in Güvenlik Müdürü Mustafa Büyükavşar (42), geçtiğimiz günlerde K.Ç.'nin (28) de aralarında bulunduğu bir grupla Uzunyalı'da kavga etti. Kavgada K.Ç, aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı.

Yoğun bakıma kaldırılan K.Ç, kavganın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra saat 17.30 sıralarında Büyükavşar'ın çalıştığı Nergis Otel'e arkadaşının kullandığı bir araba ile geldi. Büyükavşar'ı otel önünde gören K.Ç, güvenlik görevlisinin üzerine 14 el ateş açtı. Kurşunlardan 4'ü vücudunun değişik yerlerine isabet eden Büyükavşar, kaldırıldığı Ahu Hetman Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıya şahit olan otelde kalan turistler uzun süre olayın şokunu üzerinden atamazken, odalarının balkonundan etrafı meraklı gözlerle inceledi.

Olayın duyulmasının ardından harekete geçen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, K.Ç.'yi tedavi gördüğü hastanede gözaltına aldı. Olaydan sonra Ahu Hetman Hastanesi'ne gelen Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir ve Belediye Başkanı Ali Acar, Büyükavşar'ın ailesini teselli etmeye çalıştı.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir, cinayetin faili K.Ç.'nin kısa sürede yakalandığı belirterek, "İnsanlar rant kavgası içersinde insafsızca davranabiliyor. Ölen şahıs ile cinayetin faili arasında daha önce bir kavga olmuştu. Biz olayı takip ediyorduk. Her türlü istihbarat çalışmasını yapmıştık ama her sokak başına bir polis dikemeyiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 22:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?